Mikor az ember Szerelmes (ez nem véletlenül nagy betű), akkor érzi igazán teljesnek életét. Ha szerencsés is, és viszonzott az érzés, akkor még sokkal boldogabb. Lehet közhelynek tünnek ezek a mondatok, de mint minden közhely mellett, ezen tények mellett is rendszeresen el szoktunk siklani.

Most tartok ott, hogy értékelem az életet. Értékelem minden kis ajándékát.

Tudjátok, nem könnyű jó embernek lenni. Nem jó mindig azt tenni amit helyes. Régen más ember voltam. Nem érdekelt semmi, csak a magam boldogsága, csak a saját igényeim kielégítése. Manapság ez nem így van. És itt térek vissza a Szerelemhez.

A Szerelem ami igazán megváltoztathat egy embert. Maximálisan és visszafordíthatatlanul formálja át életünk. Engem közel 10 éve talált meg a Szerelem. A mindent elsöprő Szerelem. Ebben a 10 évben voltam többszőr a csúcson, de nem kevés időt töltöttem el az igazán szeretett nő nélkül. Kissebb nagyobb megszakításokkal háromszor találtunk egymásra. Voltak gyönyörű pillanatok és persze óriási veszekedések. Elhangzott többször, hogy ami nem megy egyszer az többet nem is fog. És mégis. Láss csodát, együtt vagyunk. Rettenetes boldog életem van mellette. Szeretem a saját életemnél is jobban. Soha nem hittem volna, ha egy emberrel egymást választjuk, akkor ennyit tudok, majd érte változni.

Gondolom, most azon tűnődtök, hogy miért is kell változni. Miért nem olyannak szeretnek minket amilyenek vagyunk.

Higgyetek benne, hogy igenis változni kell. Az idő így is, úgy is össze kovácsol két sorsot, de könnyebb ha valamelyik fél enged. Ez nem áldozat, ez egy önző dolog. BOLDOG AKAROK LENNI! Ordítom és ezért teszek mindent.

Ez így azért nem teljesen igaz.

Nem csak magunkért változunk, mi Szerelmesek, hanem a Szeretett társ boldogságáért is. Sőtt.Ha az ember igazan Szeret, akkor mindennél előrébb való a társunk, Szerelmünk.

Azért írom ezt a bejegyzést, hogy a mai világban csak trófeák gyüjtésével foglalkozó "lovagok" elgondolkodjanak. Mi is a Szerelem. Lehet sose fogják megérteni mit is tehetnek tönkre ha csak a pillanatnyi örömökre koncentrálva, semmit se tisztelve szétrombolnak kapcsolatokat. Ha nem is véglegesen, de problémát okozva annak, aki igazán Szeret.

Számomra most jött el az idő. Most kell olyan emberrel harcolnom aki megpróbálta bomlasztani kapcsolatom. Nem tudom mi ad felhatalmazást valakinek, hogy megpróbáljon aljas, alattomos módon beleavatkozni mások életébe. Sajnos a mai lányok többségének fontosak az anyagi dolgok, a pillanatnyi örömszerzés és még sorolhatnám. Hála istennek kedvesem nem ilyen. Nem dől be minden felszínes udvarlásnak. Emlékszik ki bántotta, mikor és mivel. De még így se könnyű. Ha valakiben egyszer nagyon hiszel és óriási csalódást okoz neked, akkor megmarad az emberben egy kérdés: Valóban félre ismertem? Általában a válasz igen. Mégse könnyű ezt elfogadni. Számomra ez okozott fájdalmat. Illetve kedvesemnek kellett erre rájönnie. De ha jól érzem sikerült.

Legyünk tekintettel egymásra. Miért nincs bennük tisztesség? Miért nincsen ezeknek az embereknek szégyenérzete? Talán mert a mai rohanó világ ezt követel meg tőlük? Nem hiszem. Egyszerűen érdek emberek. Akik nem a Szerelemre alapoznak egy kapcsolatot, hanem, hogy mi jó nekik, miből húzhatnak hasznot. És ez szomorú.

Remélem , hogy mi, az úgymond "régivágású" srácok vagy lányok, akik mindent, de mindent megadnánk Párunk mosolyáért, egyszer megnyugodhatunk. Nem kell majd félnünk, hogy mikor, ki bántja, használja ki Szeretteinket.

Én tudom, ki mit érdemel. Hiszem, hogy a jó elnyeri a boldogságot, a rossz pedig megbünhődik tetteiért.

Kedves olvasó! Soraimat nem azért olvasod, hogy sajnálj, vagy megvess. Hanem, hogy higgy az IGAZ SZERELEMBEN! Akard érezni ezt a gyönyört amit csak ez nyújthat számodra. És ha te a másik oldalhoz tartozol, kérlek gondold át mit teszel. Tévedés ne essék! Nem az egyéjszakás kalandokról akarlak lebeszélni, hanem arról, hogy Ne rombolj, ne törj össze szíveket egy múló szeszély miatt. Hidd, el teljesebb életet élhetsz így. és ha egyszer te leszel Szerelmes te is nyugton hajthatod le fejed. Nem kell aggodnod semmiért.

Szerző: Helldriver  2010.03.02. 15:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://helldriver.blog.hu/api/trackback/id/tr441803099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása